Uitwisselen kennis en ervaring

Alle kennis en ervaring die binnen Voortgezet Leren wordt opgedaan, wordt gedeeld. Want door te leren van elkaars ervaringen, ontstaan er sneller nieuwe inzichten en werkende oplossingen. We nodigen jou graag uit om ook jouw kennis en ervaring te delen, of juist vragen stellen aan collega’s.

Stel je vraag op Edualdo voor leraren

Op Edualdo wisselen leraren online kennis en ervaring uit. Heb je een vraag over jouw vak of over een vakoverstijgend thema? Op Edualdo denken leraren uit het hele land met je mee. En met jouw kennis help je anderen aan een antwoord op hun vraag.

Edualdo voor schoolleiders en teamleiders

Op Edualdo kunnen school- en teamleiders in een aparte groep kennis en ervaring uitwisselen. Toetsing, examinering en afstandsonderwijs zijn actuele thema’s waarin veel wordt uitgewisseld. Deze groep is besloten en alleen zichtbaar voor schoolleiders met een Edualdo-account. Direct een account aanmaken kan via deze link.

Sparren met collega-schoolleider

Maak kennis met onze peerbegeleiders. Dit zijn ervaren schoolleiders die hun expertise en ervaring beschikbaar stellen om met jou mee te denken. Bijvoorbeeld over hoe je eigentijds onderwijs op jouw school kunt vormgeven of hoe je zorgt voor gespreid leiderschap. Ook kan je bij een peerbegeleider terecht wanneer je behoefte hebt aan een andere blik op jouw leiderschapsstijl of aanpak.

Mail je vraag of onderwerp waar je graag over wilt sparren en jouw contactgegevens naar Jonah Opsteen. Zij koppelt je graag aan één van de peerbegeleiders.

Schoolleiders voor de Toekomst

Schoolleiders voor de Toekomst zijn schoolleiders die de handen ineenslaan. Ze denken gezamenlijk na over en werken aan vernieuwingen in het onderwijs en wat dat vraagt van hen, als schoolleiders. Hoe geef je richting aan verandering? Hoe houd je koers vast? Hoe maak je ruimte voor maatwerk en hoe betrek je leerlingen bij dat proces?

Heb je interesse om je aan te sluiten bij Schoolleiders voor de Toekomst of wil je in contact komen met een schoolleider om kennis en ervaring uit te wisselen, je netwerk te vergroten of gewoon te sparren? Laat het ons weten!