Webinar: Loopbaanontwikkeling vanuit het perspectief van de leraar

October 4, 2021Online 14.00 - 15.00
Webinar: Loopbaanontwikkeling vanuit het perspectief van de leraar

Speciaal voor ‘De Dag van de Leraar’ verzorgt Marco Snoek dit webinar, waarin hij ingaat op de vraag hoe leraren met plezier en passie hun loopbaan over langere tijd vormgeven. Ook wordt tijdens het webinar de nieuwe website Loopbaanleraren.nl officieel gepresenteerd: een website boordevol inspiratie en handvatten bij het nemen van loopbaanstappen.

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren.

Leraren starten veelal vol passie met hun baan als leraar. De vraag is echter hoe leraren die passie vasthouden, ook na tien of twintig jaar in het beroep. Hoe kun je als leraar met plezier en passie je leraarschap over langere tijd vormgeven? Hoe kun jij dit als schoolleider stimuleren? En hoe bied je de variatie, uitdaging, groei en erkenning die mensen bevlogen houden voor hun vak?

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit webinar staat Marco Snoek, lector Leren & Innoveren bij de HvA, stil bij de vraag welke ontwikkelmogelijkheden er zijn voor leraren, wat het partnerschap Samen Opleiden daarin kan betekenen, hoe je als leraar regie kunt nemen over je eigen loopbaanontwikkeling en hoe schoolleiders, schoolopleiders en HR-professionals in scholen leraren daarbij kunnen ondersteunen.

Tijdens het webinar wordt ook de nieuwe website Loopbaanleraren.nl gepresenteerd. Op deze website vertellen leraren hoe zij hun loopbaan inrichten. Er zijn ook speciale tips voor schoolleiders en HR-professionals, waarmee zij leraren op hun school beter kunnen begeleiden bij het maken van loopbaankeuzes.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor leraren, schoolleiders, schoolopleiders, HR-professionals uit po, vo en mbo.

Wanneer?

Dinsdag 5 oktober 2021, van 14.00 tot 15.00 uur.

Waar?

Online

De kosten

Er zijn geen kosten aan dit webinar verbonden.

Meedoen?

Meld je aan voor het webinar.

Vragen?

Heb je vragen over dit webinar? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Marco Snoek verzorgt tijdens de Schoolleidersconferentie op 17 november een inspiratiesessie over gedeeld leiderschap in de school.

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Voortgezet Leren nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en praktijkvoorbeelden
Meld je aan voor de nieuwsbrief