EIGENTIJDS ONDERWIJSMAATWERKLERAREN

Webinar: Lesgeven (op afstand) met behulp van leerdoelen

May 26, 2020online15.00 - 16.15
Webinar: Lesgeven (op afstand) met behulp van leerdoelen

Na ruim twee maanden afstandsonderwijs openen scholen op 2 juni weer hun deuren. Het verschil in voortgang van leerlingen is mogelijk groot en als leraar heb je nog maar beperkte tijd om de programma’s af te ronden. Mogelijk zal je naast reguliere lessen ook nog op afstand les blijven geven. Hoe geef je leerlingen de noodzakelijke lesstof mee dit schooljaar, zonder dat je hen én jezelf overvraagt? En hoe houd je zicht op de voortgang van je leerlingen?

Juist in deze periode kunnen leerdoelen houvast bieden aan jou en je leerlingen. In dit gratis webinar geeft Herman Rigter je concrete tips om te werken met leerdoelen.

Wat ga je doen?

Tijdens het webinar ontdek je hoe leerdoelen helpen om een focus aan te brengen in je lesprogramma. Je leert hoe je concrete leerdoelen formuleert die behulpzaam zijn voor jou en je leerlingen. Tot slot deelt Herman enkele tips voor het opbouwen van een doorlopende leerlijn op basis van leerdoelen.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor leraren in het vo die leerdoelen willen inzetten om hun lesprogramma’s dit jaar af te ronden of een doorlopende leerlijn willen baseren op leerdoelen.

Tijdstip

15.00 – 16.15 uur

De kosten

De deelname aan het webinar is kosteloos.

Meedoen?

Meld je hier aan. Je ontvangt een dag voor het webinar een link naar de omgeving waarin het webinar wordt georganiseerd.

Let op! Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen. Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van het webinar of het programma Voortgezet Leren? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je hier aan