Webinar: Coachend leidinggeven

June 9, 2020online15.00 - 16.15
Webinar: Coachend leidinggeven

Vind je het spannend om de collega’s aan wie je leidinggeeft professionele ruimte te geven? En wil jij vaker gesprekken voeren vanuit vertrouwen en een positieve houding? In dit webinar ontdek je hoe je coachend kunt leidinggeven, op afstand en straks op school. Stephan Haukes en Jacco van den Berg laten zien hoe je met coachend leidinggeven de potentiële kwaliteiten en talenten van collega’s tot bloei brengt.

Wat kan je verwachten?

Jacco deelt zijn kennis over diverse theorieën, zoals de ‘growth-mindset’ en de ‘sterkepuntenbenadering’. Stephan vertelt hoe hij de theorieën implementeert op zijn school en hoe hij en zijn collega’s het in de praktijk ervaren. Het webinar geeft antwoord op vragen als: Wat is/doet een goede coach? Hoe organiseer je dit in je school? En wat levert het op als je coachend leidinggeeft? Je kunt ook jouw vragen stellen.

Jacco van den Berg is auteur van Het GROTE gesprekkenboek en oprichter en directeur van een trainingsbureau dat als doel heeft om medewerkers en organisaties beter te laten functioneren. Stephan Haukes is schoolleider van het Montessoricollege Nijmegen/Groesbeek. Na afloop ontvangt iedere deelnemer het hoofdstuk ‘Het Coachgesprek’ uit Jacco’s boek.

Voor wie?

Het webinar is voor schoolleiders, teamleiders en andere collega’s in een leidinggevende positie in het voortgezet onderwijs.

Wanneer?

Dinsdag 9 juni van 15:00 tot 16:15 uur.

De kosten

De deelname aan het webinar is kosteloos.

Meedoen?

Meld je hier aan. Je ontvangt een dag voor het webinar een link naar de omgeving waarin het webinar wordt georganiseerd.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van het webinar of het programma Voortgezet Leren? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je hier aan