Thematisch Leiderschapscafé – Welke kansen biedt de huidige periode voor onderwijsinnovatie?

October 8, 2020Online15.30 - 19.00
Thematisch Leiderschapscafé – Welke kansen biedt de huidige periode voor onderwijsinnovatie?

De coronacrisis heeft van alles op zijn kop gezet. Het onderwijs zag én ziet er noodgedwongen anders uit. De huidige situatie dwingt je na te denken over wat belangrijk is voor onze leerlingen en dus ook voor jou. Is een centraal examen wel nodig? Kunnen we onderwijstijd niet meer inzetten om van school – naast een leergemeenschap – ook een leefgemeenschap te maken? En hoe gaan we om met de druk van de maatschappij om leerlingen te kwalificeren?

Schoolleiders voor de Toekomst nodigt schoolleiders uit om op 8 oktober om van 15.30 tot 17.00 uur deel te nemen aan een online uitwisseling. Naast andere schoolleiders zijn ook onderzoekers aanwezig om samen te verkennen hoe we de ervaringen kunnen verbinden aan wetenschappelijk onderzoek. Meld je aan.

Programma

Tijdens deze online bijeenkomst ga je met collega-schoolleiders en onderzoekers in gesprek over hoe huidige ervaringen rondom onderwijstijd, toetsing en de school als leer- en leefgemeenschap je laten nadenken over je eigen onderwijswaarden.

Voor wie?

Schoolleiders en teamleiders.

Wanneer?

Donderdag 8 oktober van 15.30 tot 17.00 via Microsoft Teams.

De kosten

Deelname aan dit Thematische Leiderschapscafé is kosteloos.

Aanmelden

Vul voor deelname aan dit Thematisch Leiderschapscafé dit aanmeldformulier in. Je ontvangt automatisch een uitnodiging voor het online gesprek. Er is plek voor maximaal 12 personen

Meer informatie en vragen?

Heb je vragen over deze inspiratiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je aan