Kick-off Netwerk Onderzoek in de school

November 18, 202112.30 - 17.00
Kick-off Netwerk Onderzoek in de school

Wil jij het gebruik van onderzoek binnen jouw school versterken? Sluit je dan aan bij het netwerk Onderzoek in de school. Deze kick-off bijeenkomst staat in het teken van kennismaken, leervragen ophalen en een inspiratiesessie van lector Kristin Vanlommel die interessante inzichten deelt over het organiseren van verandering in onderwijs. Meld je hier aan.

Wat kan je verwachten?

In het netwerk Onderzoek in de school wissel je met collega’s op regelmatige basis werkwijzen en ideeën uit over hoe je het gebruik van kennis en onderzoek in de school kunt versterken. Samen met de andere deelnemers in het netwerk bespreek je leervragen en wissel je tips en ervaringen uit. Op basis van jullie ondersteuningsbehoefte kunnen we experts laten aanschuiven om hun kennis en ervaringen te delen.

Wat levert het op?

Deelname aan dit netwerk levert nieuwe inzichten op over hoe kennis en onderzoek in de school kan worden ontwikkeld, gedeeld en benut in de school. Daarnaast doe je contacten op met collega’s uit het hele land die in een zelfde rol werken.

Over de spreker

Kristin Vanlommel is lector ‘Organiseren van Verandering in Onderwijs’. Ze werkte eerder als gastprofessor aan de Universiteit Antwerpen. Ze ondersteunt ook (docenten)teams bij innovatieprojecten en heeft jarenlange ervaring met professionaliseringstrajecten voor schoolleiders rond schoolontwikkeling. Kristin bouwde internationale netwerken uit, zo is ze bestuurder van het International Congress for School Effectiveness and Improvement (ICSEI).

Voor wie?

Dit netwerk is voor iedereen binnen de school die zich bezighoudt met het delen, benutten en/of ontwikkelen van kennis en onderzoek in de school.

Kosten

Deelname aan het netwerk is kosteloos.

Waar en wanneer?

Donderdag 18 november 2021 van 12.30 tot 17.00 uur. Let op: tijdens de lezing en discussie met lector Kristin Vanlommel sluiten extra deelnemers (uit kennisnetwerken) online aan. Deze hybride bijeenkomst wordt technisch ondersteund om ervoor te zorgen dat de online aanwezigen volledig deel kunnen nemen aan discussie en vragen.

Aanmelden

Meld je hier aan voor dit netwerk.

Vragen?

Heb je vragen over het netwerk? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 – 23 24 880.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je aan