ORGANISATIEONTWIKKELINGPROFESSIONALISERINGSCHOOLLEIDERS

Leiderschapscafé regio midden

June 16, 2020Microsoft Teams16.00 - 17.00
Leiderschapscafé regio midden

Wil jij kennis en inspiratie opdoen over leiderschap? Kom dan naar de Leiderschapscafés regio midden. Elke bijeenkomst staat een ander thema op het gebied van leiderschap centraal. Gesprekken met collega’s over onderwijsinnovatie in de eigen schoolpraktijk is standaard onderdeel van het programma. Meld je aan.

Doelgroep

Schoolleiders en teamleiders die zichzelf verder willen professionaliseren én van en met collega’s willen leren.

Programma

De bijeenkomst start met een inspiratiesessie. De inspiratiesessie is een opmaat naar de intervisie op basis van casuïstiek, waarin je je in kleine groepjes buigt over de dilemma’s en casussen van collega-schoolleiders. In korte tijd geef je feedback over welke interventie jij zou toepassen en haal je zelf feedback op over je eigen casus.

Waar en wanneer?

De eerste drie bijeenkomsten hebben inmiddels plaatsgevonden, maar je kunt nog deelnemen aan de laatste online bijeenkomst op 17 juni 2020 van 16.00 tot 17.00 uur.

Opbrengsten

Tijdens het Leiderschapscafé doe je inspiratie en kennis op over leiderschap. Daarnaast kun je de bijeenkomsten benutten om te sparren over innovatieve ontwikkelingen op je eigen school. Centraal staat van en met elkaar leren.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Vragen?

Heb je vragen over het Leiderschapscafé in regio midden? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Ervaring van deelnemer

“Ik merkte dat het tijd werd voor een stukje buiten de school kijken, voor een stukje reflectie. Dat heb ik hier gevonden!”

De Leiderschapscafés zijn een initiatief van Schoolleiders voor de Toekomst.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je aan