LERENDE CULTUUR

Jaarstart Schoolleiders voor de Toekomst: in gesprek over nieuw leiderschap

September 23, 2021Spring High, Amsterdam19.00 - 21.30
Jaarstart Schoolleiders voor de Toekomst: in gesprek over nieuw leiderschap

De schoolleiders van Schoolleiders voor de Toekomst kijken graag vooruit. Het afgelopen bijzondere en hectische schooljaar heeft van velen het uiterste gevraagd. Daarom is tijd voor een nieuw begin. Nieuw leiderschap in een nieuw schooljaar. Schoolleiders voor de Toekomst nodigt je uit om dit nieuwe begin samen te verkennen en te vieren. Meld je aan.

Wat kan je verwachten?

Je geeft met elkaar als schoolleiders richting aan jouw leiderschap in het nieuwe schooljaar. Je gaat intensief met elkaar in gesprek. Wat zijn de ambities op het gebied van onderwijsontwikkeling? Wat gaan anderen doen, om de leerling centraal te zetten in de school? Wat vraagt dat van jouw leiderschap? En wat heb jij nodig om daarin te kunnen groeien?

‘Als schoolleider hoop ik dat we dit gekke jaar heel snel achter ons kunnen laten. Maar ik hoop ook, uit de grond van mijn hart, dat het onderwijs nooit meer teruggaat naar hoe het was.’

Schoolleider, juni 2021

De opbrengsten

Door het uitwisselen van kennis en ervaring met andere innovatieve schoolleiders, doe je waardevolle inzichten op over leiderschap in schoolontwikkeling én maak je nieuwe verbindingen met andere schoolleiders. Zie deze avond als een perfecte start voor jouw nieuwe schooljaar als schoolleider.

Voor wie?

Team- en schoolleiders die interesse hebben om met andere schoolleiders in gesprek te gaan over nieuw leiderschap in het onderwijs. Je hoeft niet betrokken te zijn bij de beweging.

Wanneer?

Donderdag 23 september van 19.00 – 21.30 uur.
Het is mogelijk om rond 18.30 uur een hapje mee te eten. Geef dit aan in het aanmeldformulier.

De kosten

Deelname aan de jaarstart van Schoolleiders voor de Toekomst is kosteloos.

Aanmelden

Meld je hier vóór vrijdag 15 september aan.

Vragen?

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar svdt@vo-raad.nl of bel 030 232 48 80.

Deze bijeenkomst is een initiatief van Schoolleiders voor de Toekomst.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je aan