Informatiebijeenkomst Innovatietraject Serie 5

March 24, 2022Online15.30 - 16.00
Informatiebijeenkomst Innovatietraject Serie 5

Structureel jullie onderwijs of schoolorganisatie verbeteren en hierbij ondersteuning krijgen? Je kunt jouw school kosteloos aanmelden voor het laatste innovatietraject van Voortgezet Leren, die start in september 2022! Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we je alles over het innovatietraject van Voortgezet Leren en krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Meld je hier aan.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we wat het innovatietraject precies inhoudt, welke ondersteuning jullie kunnen verwachten en wat dit traject vraagt van de deelnemende scholen. We nemen jullie mee in de planning van het traject en er is ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Schoolleiders en andere betrokkenen bij de onderwijs- of schoolontwikkeling, die geïnteresseerd zijn in deelname aan het innovatietraject.

Wanneer?

24 maart* van 15:30 tot 16:00 uur.

*Komt deze datum niet goed uit? De bijeenkomst vindt ook plaats op 22 februari en 9 maart.

Kosten

Deelname aan deze informatiebijeenkomst is kosteloos.

Meedoen?

Meld je vóór 24 maart hier aan.

Vragen?

Heb je vragen over deze informatiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 – 23 24 880.

Ervaring van deelnemers aan het innovatietraject

“Er is eindelijk een ontwikkeling in gang gezet na jaren lang lobbyen.” – Frédérique Greidanus en Wanda Bloos, Berg en Bosch College (2022)

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je aan

Meer weten?

Eerst meer lezen over het innovatietraject?

Lees meer