Online uitwisseling voor schoolleiders: hoe gaan we verder richting september?

July 1, 2020Online12.30 - 13.45
Online uitwisseling voor schoolleiders: hoe gaan we verder richting september?

De regel van anderhalve meter tussen leerlingen wordt opgeheven, zo maakte het kabinet op 24 juni bekend. Dit besluit leidt ertoe dat in principe alle leerlingen ná de zomer weer naar school kunnen. Wel geldt nog een aantal restricties, die scholen nog voor uitdagingen plaatst. Zo moet personeel nog wel 1,5 meter afstand houden, onderling en ten opzichte van leerlingen. De vraag is nu: hoe gaan we verder richting september? Hoe volgens de nieuwe regels vanaf 1 juli vorm te geven aan goed onderwijs? Maar ook, welke nieuwe positieve ontwikkelingen willen we mogelijk behouden?

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze kleinschalige online uitwisselingssessie kan je met collega’s van gedachten wisselen, en kennis en voorbeelden delen. De ervaringen van deelnemers en de kennis die is opgedaan in de afgelopen maanden staan centraal. Na de uitwisseling kan je op school aan de slag met nieuwe denkrichtingen en neem je voorbeelden, inspiratie en antwoorden mee terug de school in.

Voor wie?

De uitwisseling is bedoeld voor schoolleiders of andere betrokkenen bij dit vraagstuk in de school. Per school kan één persoon deelnemen. Uiteraard delen we na afloop van de uitwisseling relevante voorbeelden en praktische handvatten met de sector.

Wanneer?

1 juli 2020 van 12.30 tot 13.45 uur.

De kosten

Deelname aan de online uitwisselingsessie is kosteloos.

Meedoen?

Meld je hier aan. Je komt automatisch op een wachtlijst terecht als het maximum aantal deelnemers voor deze sessie bereikt is.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van deze online uitwisseling of het programma Voortgezet Leren? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant:

Geïnteresseerd?

Meld je hier aan