De Spiegel Personeel en School

De Spiegel Personeel en School

Wil je weten wat collega’s vinden van het (strategisch) personeelsbeleid op jouw school? Hoe zij dit in hun dagelijkse werk ervaren? En ben je benieuwd wat er goed gaat en wat je kan verbeteren? Dan kan de Spiegel Personeel en School jou helpen!

Hoe werkt het?

De Spiegel is een digitaal instrument met vragenlijsten voor vier verschillende modules. Je kunt de vragenlijsten uitzetten onder collega’s uit verschillende lagen van de organisatie. Als je collega’s deze vragenlijsten van de Spiegel Personeel en School hebben ingevuld:

  • heb je inzicht in de huidige staat van het personeelsbeleid (hrm-beleid), op basis van verschillende perspectieven binnen de school.
  • weet je welke hrm-thema’s prioriteit hebben om mee aan de slag te gaan. Dus wat niet goed gaat en beter kan. Of waarin je school excelleert en mee door kan gaan.
  • heb je handvatten om aan de slag te gaan met het verbeteren van het hrm-beleid dat is gericht op de strategische doelen van de school. Je weet waarover en op welke manier je het gesprek aangaat met collega’s.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat de Spiegel Personeel en School voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.personeelenschool.nl.

Wil je (verder) aan de slag met strategisch hrm op jouw school? Najaar 2021 starten verschillende professionaliseringsactiviteiten rond dit thema. Laat via dit formulier je e-mailadres achter, dan laten we het weten als de startdata van deze trajecten bekend zijn.


Downloads

Stappenplan

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Voortgezet Leren nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en praktijkvoorbeelden
Meld je aan voor de nieuwsbrief