Inschrijving innovatietraject serie 4

Leuk dat je interesse hebt in het innovatietraject! Op deze pagina kun je jouw school aanmelden voor serie 4.

De ambitie van jouw school om een bepaalde onderwijsontwikkeling te realiseren, staat centraal. Je kunt hierbij denken aan thema’s als:

  • motivatie en welbevinden van leerlingen en leraren
  • maatwerk voor leerlingen organiseren
  • professionele (leer)cultuur
  • formatief evalueren
  • borgen en doorontwikkelen van leerpunten uit het afstandsonderwijs
  • ondersteuning bij uitvoering van het NPO

Inschrijven

Om je aanmelding compleet te maken, vragen we je het aanmeldformulier in te vullen. In het aanmeldformulier stellen we een aantal vragen om inzicht te krijgen in de ontwikkeling op jouw school, jullie ambitie en ontwikkelvraag waar jullie mee aan de slag willen. We raden je aan de vragen met je collega’s voor te bespreken. Hier vind je een overzicht van de vragen. Je kunt jouw school via de knop hieronder inschrijven.Aanmelden

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, plannen we gezamenlijk een intakegesprek in. Op basis van het gesprek en de gegevens uit je aanmelding wordt jouw school ingedeeld in een innovatiegroep. Tijdens het traject deel je kennis en ervaringen met de andere scholen in deze groep.

Vanwege de omstandigheden vinden de intakegesprekken online plaats.

Vragen?

Wil je je met een aantal scholen als groep inschrijven? Dan ontvangen wij graag per school een apart aanmeldformulier. Op basis van de gegevens bekijken wij wat de mogelijkheden zijn en nemen we contact met je op. Ook kun je in het aanmeldformulier een voorkeur aangeven voor een bepaalde school(soort) of regio.

Heb je nog andere vragen, neem dan contact op met info@voortgezetleren.nl of bel 030-2324880.

Deel dit bericht