Snel ervaring uitwisselen met andere schoolleiders

Snel, laagdrempelig, veilig én besloten kennis uitwisselen met andere schoolleiders en teamleiders uit het hele land, dat kan nu op Edualdo!

Opeens zit het complete Nederlandse onderwijs -ongevraagd- in een innovatietraject. Iedere leraar staat voor de uitdaging om online les te geven; ongeacht hoe ver je op dat gebied bent. En voor schoolleiders betekent het dat er keuzes gemaakt moeten worden op het gebied van bijvoorbeeld (online) toetsen, personeelsbeleid en het volgen van leerlingen. Maar hoe doe je dat? Schoolleiders geven aan behoefte te hebben aan het uitwisselen met collega’s. Op Edualdo kan je nu in een besloten groep je vragen kwijt en ervaringen uitwisselen. Direct een gratis account aanmaken kan via deze link.

Praat direct mee
Op www.edualdo.nl wisselen leraren -openbaar- kennis en ervaring uit. Binnen Edualdo bestaat nu een groep speciaal voor schoolleiders en teamleiders. Deze groep is besloten en dus alleen zichtbaar voor schoolleiders die een Edualdo-account hebben.

Alle schoolleiders en teamleiders zijn van harte welkom. Een account aanmaken kan via deze link: je geeft je naam op, de naam van de school waar je werkt en je mailadres. Je ontvangt in je mailbox een bevestigingslink en zodra je daarop klikt kom je in de besloten groep voor schoolleiders. Je kan direct meepraten!

Achtergrond Edualdo
Edualdo is in 2018 ontstaan vanuit de behoefte van leraren om kennis uit te wisselen, ook met collega’s van buiten de eigen school. Schoolinfo heeft samen met leraren het kennisplatform ontwikkeld en inmiddels zijn er ruim 1.300 leraren uit zowel primair als voortgezet onderwijs actief.

Het ministerie van OCW, de VO-raad en de PO-Raad zijn partners van Edualdo.

Vragen? Heb je vragen over Edualdo? Neem dan contact op via info@edualdo.nl of 030 – 232 4880

Deel dit bericht

Ronald Schaeffer, schoolleider Corlaer Lycem

“Edualdo.nl helpt de flexibiliteit van de schoolorganisatie te vergroten, omdat je in korte tijd antwoorden krijgt waar je anders langer op zou wachten.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Voortgezet Leren nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en praktijkvoorbeelden
Meld je aan voor de nieuwsbrief