Het Docentencongres online

Het Docentencongres online

Van 16 t/m 19 november 2020 vindt het jaarlijkse Docentencongres plaats! Het congres is dit jaar volledig online. Verspreid over vier middagen kun je deelnemen aan één of meerdere onderdelen van het programma. Doe nieuwe inzichten op, krijg praktische tips die je meteen in jouw lessen kunt gebruiken én leer je van en met collega’s uit het hele land. Aanmelden is vanaf half september mogelijk, zet één of meer middagen alvast in je agenda!

Op de hoogte blijven van het programma en jezelf verzekeren van een plek? Meld je hier aan voor de interesselijst! We sturen je een mail zodra de inschrijving start.

Programma

Dit jaar duurt het Docentencongres maar liefst vier middagen. Je bepaalt zelf aan welke onderdelen én wanneer je meedoet. Iedere middag zijn er interessante workshops, inspiratiesessies, intervisiegesprekken en meer. Een inspirerende keynotespreker trapt elke dag af. Iedere middag staat in het teken van een ander thema.

  • maandag 16 november – Wereld van de leerling
  • dinsdag 17 november – Leraar als coach
  • woensdag 18 november – School in verbinding
  • donderdag 19 november – Onderwijs ontwikkelen en veranderen

Praktische informatie

Voor wie: Leraren in het voortgezet onderwijs
Wanneer: 16 t/m 19 november 2020
Tijd: Jij bepaalt! Iedere middag en/of avond kan je meedoen aan één of meer programma-onderdelen.
Waar: Online
Kosten: Gratis

Aanmelden

Het volledige programma is vanaf half september 2020 bekend. Vanaf dan kan jij je definitief aanmelden. Wil je een seintje ontvangen zodra de inschrijving is geopend en zeker zijn van een plek? Laat hier je mailadres achter!

Vragen?

Heb je vragen over het Docentencongres online? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80

Deel dit bericht