PROFESSIONALISERINGSCHOOLLEIDERSTEAMLEIDERS

Leiderschapscafé regio west

November 16, 2020Online via Microsoft Teams16.00 - 17.30
Leiderschapscafé regio west

Ben jij team- of schoolleider en wil jij kennis en inspiratie opdoen over leiderschap? Kom dan naar de Regionale Leiderschapscafés van Schoolleiders voor de Toekomst. Elke bijeenkomst staat een ander thema op het gebied van leiderschap centraal. Intervisie en gesprekken met collega-schoolleiders over onderwijsinnovatie in de eigen schoolpraktijk is een vast onderdeel van het programma. Meld je aan.

Doelgroep

Schoolleiders en teamleiders die zichzelf verder willen professionaliseren én van en met collega’s willen leren.

Programma

15.55 – Inloop
16.00 – Welkom
16.15 – Inspiratiesessie door Kevin de Randamie van Braenworks
17.20 – Afsluiting
17.30 – Einde

Kevin de Randamie neemt ons mee in een inspiratiesessie over creatief leidinggeven. Hij helpt (creatieve) ondernemers hun dromen te bereiken. Hij leert ze ten volste gebruik te maken van hun creativiteit en hun verhaal. Kevin is gespecialiseerd in innovatie, het creëren van een community en hoe je jouw leiderschap daarvoor inzet. Gedurende de bijeenkomst bespreekt Kevin ook hoe je creatief leiderschap kan toepassen in jouw eigen onderwijspraktijk.

Waar en wanneer?

De Leiderschapscafés vinden plaats op verschillende locaties in regio west. De eerste vier bijeenkomsten hebben inmiddels plaatsgevonden, maar je kunt nog naar de volgende bijeenkomsten:

  • Bijeenkomst 5: 16 november 2020, online via Microsoft Teams
  • Bijeenkomst 6: 11 maart 2021
  • Bijeenkomst 7: 20 september 2021

Tussen de bijeenkomsten door ontmoeten we elkaar tijdens online koffiemomenten.

Opbrengsten

Tijdens het Leiderschapscafé doe je inspiratie en kennis op over leiderschap. Daarnaast kun je de bijeenkomsten benutten om te sparren over innovatieve ontwikkelingen op je eigen school. Centraal staat van en met elkaar leren.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Vragen?

Heb je vragen over het Leiderschapscafé in regio west? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Ervaring van deelnemer

“Een inzicht dat ik uit de inspiratiesessie meeneem is dat je eerst afscheid moet nemen van oude patronen en structuren in de organisatie om ruimte te hebben voor vernieuwing.”

De Leiderschapscafés zijn een initiatief van Schoolleiders voor de Toekomst.

Deel dit bericht

Geïnteresseerd?

Meld je aan